Möten mellan personligheter

Man behöver lära sig att förstå sin egen personlighet och hur man reagerar i vissa situationer för att på ett bra sätt kunna möta andra.

 

Varför känner vissa människor behov av att vara granskande, håna och få andra att känna sig obekväma? Är det för att de själva känner sig obekväma?

 

I arbetslivet är det bra om man lär sig förstå varandras personligheter så att man kan mötas på ett sätt som fungerar för alla.

 

Privat kan man välja att vända ryggen till de männsikor man känner inte har något att tillföra ens liv. Man kan även ha vänner i privatlivet som man möter i de situationer som båda känner sig bekväma i eller har energi till, man tränar med nån, fikar med nån, man dricker vin och diskuterar livets mysterier med nån. Det behöver inte vara att man möts i alla situationer med en och samma person.

 

Man kan ändra uppfattning om en person, att man ser den personen på ett annat sätt än man gjort tidigare.

Man kan tycka att nån är fruktansvärt dryg så att man känner att man vill hålla den personen kort. Sen får man en blick, ett leenden, personen för sig på ett annat sätt eller säger nåt man inte förväntat sig...så att man "vänta nu, det fanns nåt mer bakom det dryga"

Det kan vara åt andra hållet med. Man tycker någon är väldigt intressant och trevlig, tills man lär känna alla delar av den personen.

 

Man måste bestämma sig för om båda tycker det är värt att lägga energi på förhållandet, det kan vara vänskap eller en partner, för energi går det åt till att öppna sig för varandra och att vara uppmärksamma och ge varandra den bekräftelse man behöver.

 

 

 Ett underbart möte mellan storasyster och nyhemkomna lillebror

 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

ReginaComb

Här får ni lära känna mig genom blandade inlägg om allt från personlighet till mer ytligt som kläder och skönhet.

RSS 2.0