Skal

Varför lägger man så mycket tid på att hitta "rätt" kläder?

 

Är man nöjd med någon del vill man framhäva den och de delar man är mindre nöjd med vill man dölja. Man lyckas sällan hitta något man känner verkligen är den person man är inuti. För det är nog så att fler än jag känner att den man ser i spegeln inte är den man är inuti, så hur kan man klä det skalet man ser i spegeln så att det matchar och framhäver den person man är inuti?

 

Man kanske ska gå naken då? kläder är ju ett skal utanpå skalet och att gå klädlös innebär ju egentligen inte att man är helt naken. Naken blir man när man öppnar sig för någon och visar sin själ.

 

Så varför lägger man så mycket tid på att hitta "rätt" kläder? är det för att man vill visa glimtar av sin själ på utsidan?

 

 

RÖTT

Rött är en av färgerna i höst. Här kommer lite inspiration.
 
 
 
 
 

Ibland bara tycker jag om att vara mig...

Gick på bussen och säger hej och ger busschauffören ett stort leende. Ser hur det glimtar till i ögonen på honom och han ler tillbaka.
Sen ser jag hur han tittar på mig i backspegeln. Jag hoppas att jag förgyllde hans dag och inte att han undrade vad fan var det där...

 

Fick ett leende från en vän på nätet och som undrade hur min helg varit, ibland räcker det med det lilla.


Idag tycker jag om mig själv.


Fuck you till dig som inte ville kliva ut i verkligheten och träffa mig på fika idag och I loooove you till alla andra!!!

 

 

 

 

ReginaComb

Här får ni lära känna mig genom blandade inlägg om allt från personlighet till mer ytligt som kläder och skönhet.

RSS 2.0